Kuressaarde tuleb esimene tunnustatud ökotoidu restoran

3.05.2007 02:11
Mai lõpus avatakse Saaremaal restoran Mahe Köök, kus pakutakse ainult tunnustatud ökotoitu.

Osaühing Saare Ökokeskus, mille omanikeringi kuulub ka Saaremaa Mahe Köök juhataja ja perenaine Karen Allas, avab restorani 26. mail, kirjutab Maaleht. Praegu käib Kuressaare külje all endises Arteki nimelises restoranis, varasemas nahaparkimistöökojas, kibekiire remont ja ka toitude katsetamine. Kuid ka restoran ise tuleb öko, sest seinad kaetakse lubikrohviga ning värvitakse lubi- ja savivärvidega. Restorani tagumisse ossa tulevad pikad puidust lauad ja seljatugedega puitpingid, keskmisse seatakse antiikmööbliga kohvik. Saaremaa Mahe Kööki eristab teistest mahetoitu pakkuvatest söögikohtadest see, et kogu toit valmistatakse ainult tunnustatud mahetoodangust.

Kommentaarid

5.05.2007 03:30
väga lahe, et selliseid asju tehakse. Tahaks ise juba kohta näha, teeme järgmine suvi uue tripi Vilsandile ja siis lähme sinna ka, onju?
6.05.2007 03:10
Ikka :)
Uudise kommenteerimiseks pead olema sisse loginud.